Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”: prima bibliotecă din țară care s-a alăturat platformei ghiseul.ro

iul. 28th, 2021 | By | Category: Postcard

De miercuri, 28 iulie 2021, utilizatorii Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” vor putea plăti online taxa de eliberare a permisului de acces în bibiotecă, precum și pe cea de reînnoire a vizei anuale. 

 

Niciodată n-a fost mai ușor să-ți faci un permis la bibliotecă!

Platforma ghiseul.ro NU PERCEPE COMISION!

 

Sistemul Național Electronic de Plată (SNEP), cunoscut și sub numele de www.ghiseul.ro  este un proiect derulat de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținut de Asociația de Plăți Electronice din România (APERO), care oferă posibilitatea contribuabililor de a vizualiza obligațiile de plată existente și/sau de a plăti online cu cardul, parțial sau total, taxele si impozitele locale, precum și amenzile existente. (sursa: https://www.adr.gov.ro/ghiseul-ro/)

Pașii sunt puțini și foarte simplu de urmat.

Pasul 1. :

Intrați pe site-ul ghiseul.ro și accesați „Plătește fără autentificare”:

 

Pasul 2. :

Vă asigurați că ați selectat județul București, iar la tipul de instituție ați ales „Alte instituții”.

 

Pasul 3. :

Alegeți Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” București la rubrica „Instituție”.

 

Pasul 4. :

Selectați „Alte taxe pe servicii specifice” și o să apară variantele de plată pentru „Eliberare permis de acces” și „Viza anuală a permisului”.

 

Pasul 5. :

Verificați dacă ați selectat taxa dorită.

 

Pasul 6. :

Continuați să completați formularul cu datele cerute, iar la final nu vă rămâne decât să plătiți.

 

 

*Pentru a găsi numărul CUI al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, accesați „Instituții înrolate” și selectați de pe harta României orașul București.

**Din lista de instituții apărute, selectați B.C.U. „Carol I” și o să vă apară detaliile bibliotecii printre care și numărul CUI.

 

// anunță Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”

 

Număr de vizualizări :375


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro