Institutul Francez din Timișoara inaugurează JARDIN VIVANT

iun. 4th, 2021 | By | Category: Postcard

Institutul Francez din Timișoara dorește să aducă comunitatea aproape. De aceea, și-a transformat grădina într-un spațiu polivalent pentru activități culturale, educaționale și ludice în aer liber – Jardin vivant. Inaugurarea acestui spațiu va avea loc marți, 8 iunie 2021, de la ora 18, în prezența Excelenței Sale, doamna Laurence Auer, ambasadoarea Franței în România. 

În grădina de pe Bd. C. D. Loga 46 – de acum Jardin vivant – veți putea găsi un foișor pentru ateliere, cursuri, întâlniri culturale, o mini-scenă pentru spectacole, o căsuță în copac, o bibliotecă originală, locuri cosy pentru lectură și relaxare și mult teren de explorat. Spațiul a fost conceput în special pentru cei tineri, însă și adulții își vor găsi cu ușurință locul în Jardin vivant.

 

Cu ocazia inaugurării, copiii de 4-10 ani sunt invitați să ia parte la o serie de activități ce îmbină sport, reflecție și divertisment: zumba pentru copii, Goûter philo – ateliere filosofice pentru copii și spectacolul muzical „Pădurea fermecată” cu Andreea Șandru se vor desfășura marți, 8 iunie, în intervalul 18:00-20:00.

Numărul de locuri este limitat, participarea făcându-se numai pe bază de rezervare. Mai multe informații despre eveniment: https://www.facebook.com/events/386521619354149?ref=newsfeed

 

Crearea spațiului Jardin vivant la Institutul Francez a fost posibilă datorită sprijinului generos al partenerilor săi : Akwel, Decathlon, Smartwood și BRD.

 

Număr de vizualizări :299


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro