MNLR – 64 | Ziua Copilului |

mai 28th, 2021 | By | Category: Postcard

MNLR a pregătit pentru 1 iunie un program divers de evenimente și activități atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari. Expoziții de benzi desenate și de fotografii cu imagini din copilăria scriitorilor, ateliere de spus povești, de creativitate și de căutare de comori, un mini-maraton de lectură în Grădina MNLR, o proiecție de film pe tema copilăriei și un concert de muzică semnat de Tic Petroșel. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Bucureștenii și cei care se află în trecere prin Capitală la 1 iunie 2021 pot participa gratuit la evenimentele organizate de Muzeul Național al Literaturii Române la sediile sale, la Casele Memoriale pe care le deține, precum și la Mall Vitan, unul dintre partenerii MNLR.

Întrucât 1 iunie este și data înființării MNLR de către directorul fondator Perpessicius, Institutul Cultural Român din Madrid, partenerul muzeului în numeroase proiecte, va difuza filmul de prezentare a muzeului, cu traducerea în limba spaniolă semnată de Luana Stroe și realizată pentru publicul spaniol și hispanofil.

Parteneri: ICR Madrid, București Mall Vitan, Centrul pentru Tineret al Municipiului București
Sponsor: Taxiul cu Bomboane

Programul evenimentelor aici.

Număr de vizualizări :381


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro