Dorina Lazăr, repusă în funcția de manager al Teatrului Odeon

apr. 1st, 2021 | By | Category: Postcard

Primarul General, Nicuşor Dan, a semnat miercuri, 31 martie, dispoziţia privind reintegrarea doamnei Dorina Lazăr începând de astăzi, 1 aprilie, pe postul de manager al Teatrului Odeon. Doamna Dorina Lazăr și-a început cariera la Teatrul Odeon (fostul Giulești) în anul 1969, ca actriță, iar din 1996 până în 2002 a ocupat funcția de director artistic, urmând ca din 2003 să preia conducerea teatrului, până în 2017, când a fost destituită după o vizită a Corpului de Control al primarului general, Gabriela Firea, la doar câteva zile după ce a fost reconfirmată ca manager.

În urma unui proces intentat Primăriei Municipiului București, dispoziția nr. 1181 din 24.08.2017, prin care s-a dispus încetarea contractului de management, a fost anulată de către sentința civilă nr. 1325 din 26.02.2019 a Tribunalului București, Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal. Această sentință a rămas definitivă, începând cu iunie 2020, odată cu respingerea recursului declarat de primarul municipiului București.

//Anunță Teatrul Odeon

Număr de vizualizări :390


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro