Campania ”Pierdere și transformare – Cum gestionăm momentele dificile?”

apr. 12th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

Editura Herald vă invită în perioada 9 – 18 aprilie 2021, alături de invitații săi pe pagina de facebook, pentru a vorbi despre doliu, despre cum putem face față suferinței și stresului provocat de pierderi, și cum anume putem transforma acest proces astfel încât să dam valoare și sens vieții noastre în continuare. 

Pandemia a însemnat pierderi pe mai multe planuri. Am pierdut conectarea, modul anterior cunoscut de relaționare, am pierdut chiar și oameni. Fie că vorbim despre lipsa acută de socializare sau a contactului fizic, pierderea intimității în viața de cuplu, o boală sau un accident, o despărțire sau divorț, pierderea job-ului, lipsa călătoriilor și a vacantelor sau al unui mod de viață activ, travaliul de doliu are un rol esențial în transformarea noastră și regăsirea sensului vieții.

 

Despărțirile sau pierderile pot fi depășite dacă privim încercările vieții ca pe oportunități de creștere, evoluție și transformare personala.

 

 

O selecție de titluri – resurse valoroase pentru a depăși momentele dificile și a trai pe deplin – vor beneficia de o reducere de 30% pe toată durata campaniei pe www.edituraherald.ro.

 

 

 

Număr de vizualizări :405


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro