”Incertitudine”, de Coca Popescu

mart. 13th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

La editura NEUMA a apărut volumul de poezii ”Incertitudine”, de Coca Popescu, acesta fiind volumul cu nr 12 din palmaresul autoarei. Lansarea va avea loc în cadrul Cenaclului ”Destine Literare”, sâmbătă, 13 martie 2021, începând cu ora 18.30.

În prefața volumului, Constantin Lupeanu, spune:

„Poeta ne face să credem prin această carte că viața în întreg cuprinsul ei este poezie și ne oferă nouă, cititorilor, cu mărinimie, ca un dar răscolitor, tot ce i se întâmplă. Poezia poetei Coca Popescu este notație de moment, se caracterizează printr-o expresie directă, necenzurată, ca o divulgare a unor stări de fapt. O prezintă ea însăși, poezia este o „poiană de cuvinte.”

Număr de vizualizări :402


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro