spot_img

În exclusivitate în România, ultimul sezon TOP GEAR

The HISTORY® Channel, canalul factual numărul 1 din România, difuzează în premieră și în exclusivitate în România, din 1 aprilie 2021, în fiecare joi, de la ora 21:00, sezonul cu numărul 29 din emblematica emisiune auto TOP GEAR, găzduită de noul trio de prezentatori, format din Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness.

Andrew ‘Freddie’ Flintoff este prezentator de televiziune și fost membru al echipei naționale de crichet a Angliei, Paddy McGuiness este actor de comedie și un prezentator bine cunoscut pentru emisiunile TV din Marea Britanie, iar Chris Harris este jurnalist auto și vedetă YouTube.

Sezonul 29 îi aduce în prim plan pe cei trei noi prezentatori testând mașini pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile la cele mai extravagante, dar și ducându-și rezistența fizică la limită într-un show incitant filmat în timpul pandemiei. Astfel, producătorii emisiunii au reușit să filmeze aproape jumătate din sezon înainte ca producția să fie oprită din cauza măsurilor de restricție impuse de autorități.

Pentru că din rețeta succesului emisiunii nu putea să lipsească publicul dar și pentru a respecta măsurile de distanțare socială, producătorii au recurs la modul inovativ de a crea un studio în aer liber pentru acest sezon, fiecare membru al publicului fiind așezat confortabil la volanul autoturismului propriu.

„Trăim într-o realitate foarte diferită dar vrem să ne simțim în continuare aproape de publicul nostru. Mai mult, TOP GEAR arată cât de flexibilă este ca emisiune cu atât de multe filmări în aer liber, iar pentru că autoturismul este punctul central al emisiunii ne-am propus un studio ‘drive-in’ în aer liber”, a spus prezentatorul Chris Harris cu ocazia filmărilor.

În sezonul 29 al celui mai urmărit show auto din lume, Freddie, Chris și Paddy se vor întrece într-un uriaș Zid al Morții în mașini ireparabile, vor schia pe mașini de vacanță închiriate, vor dezvălui o camionetă de înghețată electrică, de teren, pentru secolul XXI, și vor să reziste 24 de ore închiși în mașinile lor. Nu vor lipsi supermașinile, tururile de pistă rapide și The Stig, precum și noul studio în aer liber, amplasat pe pista de testare a emisiunii.

Printre mașinile prezentate în sezonul 29 se numără Audi RS6, Tesla Model 3, Volvo S60, BMW Seria 3, Ferrari SF90, F40, Lamborghini Diablo, Jaguar XJ220, Lamborghini Urus SUV, Bentley Flying Spur, McLaren GT and Aston Martin DBX

Datorită publicului său fidel, The HISTORY Channel România și-a consolidat prima poziție în topul celor mai vizionate canale care difuzează un conținut factual, încheind anul 2020 cu o cotă de piață de 1, %, intrând în casele a 11 milioane de telespectatori.

 

Timp de aproape două decenii, TOP GEAR a fost cel mai incitant și urmărit show auto din lume, cu o audiență estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat mixul perfect dintre divertisment, umor și informații tehnice. Prin intermediul acestei longevive emisiuni auto, publicul a putut călători în locuri din întreaga lume, alături de echipa care a realizat cascadorii spectaculoase și a acceptat provocări extreme pentru a testa mașinile prezentate în cadrul acesteia.

În ultimii 26 de ani, The HISTORY Channel a fost gazda unor seriale originale, care au câștigat premii importante și care i-au adus pe oameni mai aproape de înțelegerea unei istorii bazate pe un storytelling contemporan și pe o abordare modernă a subiectelor, explorând diverse fațete ale acestora într-un mod imersiv, dar în același timp bine documentat. Dovadă sunt seriale care s-au bucurat de un real succes precum Vikingii, Extratereștri Antici, Blestemul Insulei Oak și Arme născute din foc.

Rezumatul episoadelor

Episodul 1

Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuiness revin cu un nou studio în aer liber. Ei vizitează orașul natal al lui Paddy, Bolton, ca să testeze trei mașini de firmă noi, petrecând 24 de ore în ele, fără să iasă.

Episodul 2

Freddie, Chris și Paddy înfruntă un zid al morții monstruos în mașini extrem de ieftine. Cei trei fac și o excursie în Yorkshire în supermașini clasice, iar Freddie încearcă să atingă 320 km/h într-un Jaguar vechi.

Episodul 3

Freddie, Chris și Paddy merg în Cipru, într-o aventură cu o mașină de închiriat ieftină și testează noul sport: schi auto pe apă. La pista de testare, Chris și Paddy testează ultimele mașini de familie de la Audi și Lamborghini.

Episodul 4

Freddie, Chris și Paddy sunt în Țara Galilor, fac o călătorie de lux în cele mai noi mașini de la Bentley, Aston Martin și McLaren, înainte de a se întrece cu rivalii germani și cu Heinz-Harald Frentzen, legenda de la Formula 1.

Episodul 5

Paddy le prezintă lui Chris și Freddie cea mai recentă creație a lui: o camionetă de înghețată electrică, de teren, pentru secolul XXI. Testează modelele Honda E, Vauxhall Corsa-e și Mini Electric, într-o cursă în jurul Turnurilor Alton părăsite.

Trailerul oficial al show-ului TOP GEAR poate fi urmărit aici. | Descărcați imagini pentru uz editorial.

Despre The HISTORY® Channel 

The HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. The History Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

The HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

The HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. The History Channel® reprezintă principalul canal din portofoliul A+E Networks.

Televiziunea The History Channel® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS, Orange TV.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

 

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508