Editura Cartier: ”Noaptea cărților deschise”

mart. 2nd, 2021 | By | Category: Postcard

Editura Cartier împlinește 26 de ani.  Cu această ocazie, joi și vineri, 4-5 martie 2021,  în Librăriile Cartier va avea loc Noaptea Cărților Deschise, ediția a XII-a. Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68).  Librăriile vor avea un program prelungit: de la ora 9.00 până la ora 20.00.

Cu grijă față de cititorul nostru, pentru a evita îmbulzeala, NCD se va desfășura două zile. Recomandăm să Vă alegeți titlurile dorite de pe shop.cartier.md pentru fluidizare. Numărul de personae care intră simultan în librării se face conform regulamentului CNESP: o persoană la 4 mp. Dar recomandăm suplimentar, pentru siguranță, în Librăria din Hol să nu fie mai mult de 5 oameni, în Librăria din Centru – nu mai mult de 10 oameni simultan.

 

În librării va funcționa ozonarea spațiului.

 

Toți cumpărătorii sunt acceptați doar cu mască de protecție.

 

Decernarea Premiului Om de Cuvânt 2021. Omul de Cuvânt 2021 va fi ales din cei cinci finaliști în seara de vineri, 5 martie, ora 19.00, online, pe conturile facebook ale Editurii Cartier și  Librăriilor Cartier,

Nominalizări:

Bogdan Crețu, critic literar, scriitor

Victor Fală, student

Iulian Filip, scriitor

Diana Mereșevscky, manager promovare

Stella Popa, manager promovare

 

Laureații Om de cuvânt: Vladimir Beșleagă (2013), Maria Șleahtițchi (2014), Lucia Țurcanu (2015), Dorin Recean (2016), Eugen Lungu (2017), Mariana Jitari (2018), Vasile Romanciuc (2019), Victoria Cușnir (2020).

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

 

// anunță Editura Cartier.

Număr de vizualizări :388


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro