Concursul internațional de creație literară ”Universul cuvintelor”

mart. 18th, 2021 | By | Category: Postcard

Aflat la cea de a VI-a ediție, CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ „UNIVERSUL CUVINTELOR”, adresat elevilor din clasele I-VIII (6 – 14 ani), urmărește sprijinirea, descoperirea şi promovarea tinerelor talente, din ţară şi din diasporă,  în domeniul literar, venind în întâmpinarea dorinţei copiilor de a-şi face cunoscute creaţiile prin care îşi exprimă sensibilitatea, imaginaţia şi fantezia creativă, a nevoii de a socializa şi de a descoperi un mod adecvat de petrecere a timpului liber, departe de muzica zgomotoasă, filmele de groază sau ispitele dăunătoare ale calculatorului. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Sunt așteptate creațiile literare, în perioada 15 aprilie – 15 mai 2021, pe adresa de e-mail universulcuvintelor3@yahoo.com.

Tema concursului: Patria

Condiţii de participare:

  • La acest concurs fiecare participant trebuie să se înscrie cu: 3 lucrări inedite la Secţiunea poezie sau o lucrare inedită  la Secţiunea proză scurtă (maxim 2  pagini A4).

Este permisă înscrierea la ambele secțiuni.

  • Lucrările vor fi tehnoredactate în format A4, cu caractere Times New Roman 12, la un rând, în limba română.
  • La  finalul  lucrării  se vor preciza: autorul, vârsta, şcoala, clasa,  adresa, nr. telefon, e-mail şi cadrul didactic coordonator. Fiecare material înscris în concurs va fi confirmat de primire.

Creaţiile literare premiate se vor publica în volumul concursului. 

Detalii găsiți pe pagina de facebook a concursului:  https://www.facebook.com/groups/241752513031550

Organizatori:Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi, Institutul Limbii Române, ANACEC-Rep. Moldova. Parteneri: ISJ Iași, Asociația „Mihai Eminescu” Cernăuți – Ucraina, Asociația Femeilor Românce din Grecia, Alianța Românilor Italia.

// anunță Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi.

 

Număr de vizualizări :1631


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro