”Bune practici în lucrul cu copiii”, un eveniment online dedicat formatorilor

mart. 18th, 2021 | By | Category: Postcard


Joi, 25 martie 2021, ora 19.00, Punctart organizează Webinarul – ”Bune practici în lucrul cu copiii”, un eveniment online dedicat formatorilor. Accesul este gratuit prin platforma ZOOM și prezintă observațiile descoperite în urma unei serii de ateliere non-formale dedicate elevilor din ciclul primar.  

 

Cum încurajăm creativitatea și imaginația copiilor?

 

Webinarul marchează finalul proiectului „Lumea lui Franklin”, o serie de 40 de ateliere online de lectură și creativitate care a reunit peste 60 de copii de 6-10 ani din zone defavorizate, precum Ferentari, Lerești, Pojorâta, Nucșoara, Jilava, Geaca, Cornești, Războieni-Cetate.

 

Acesta este construit sub forma unei discuții libere, în care se vor împărtăși observații din ultimele 6 luni din lucrul direct cu copiii. Evenimentul este online și este dedicat formatorilor, voluntarilor, educatorilor, bibliotecarilor și părinților care își doresc cu adevărat să încurajeze creativitatea și imaginația celor mici.

 

Webinarul îi va avea ca invitați pe Corina Olteanu (analist comportamental BCaBA, specialist Casa Bună) și pe Melinda Bianca Bica (pedagog, voluntar Fundația Diakonia Cluj-Napoca), iar întâlnirea va fi moderată de Catrinel Bejenariu (performer și trainer ateliere, cofondator Punctart). Discuția va fi una deschisă și va dura aproximativ o oră, iar participanții vor fi încurajați să fie activi, printr-o sesiune de Întrebări și Răspunsuri.

 

În cadrul webinarului va fi lansat și „Ghidul de bune practici în lucrul cu copiii”, care va fi disponibil gratuit pe site-ul Punctart.

 

Înscrierea este necesară în prealabil pe următorul site:

www.punctart.ro/lumea-lui-franklin/materiale-formatori

 

Despre Punctart

 

Punctart este un ONG cultural început în 2015 care reunește artiști și specialiști interesați despre cum noile tehnologii pot crește impactul cultural în rândul tinerilor. Proiectul „Lumea lui Franklin” face parte din programele organizației dedicate Educației prin Cultură, menite să dezvolte creativitatea, imaginația și creșterea încrederii în sine.

 

Eveniment Facebook: https://fb.me/e/20wwZjfsN

 

Proiectul „Lumea lui Franklin” este derulat de Asociația Punctart și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. Partenerii proiectului sunt: Editura Katartis, Asociația Casa Bună, Fundația Creștină Diakonia Cluj-Napoca, Centrul de zi Războieni-Cetate.

 

www.instaredebine.ro

#instaredebine #implicareafacediferenta #kaufland #fdsc

 

Număr de vizualizări :608


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro