Descoperă noi lucrări originale și printuri în galeria de artă și magazinul feeder.ro/shop

feb. 16th, 2021 | By | Category: Postcard

Magazinul online feeder.ro/shop își extinde selecția inedită cu noi tablouri autentice, realizate de unii dintre cei mai activi și îndrăgiți artiști de pe scena locală de artă stradală și graffiti, cum ar fi Erps, Aeul și Irlo, care vor completa galeria virtuală de artă super-contemporană.

Tot în colecția Artists’ Editions poți găsi picturi inedite și lucrări originale alături de serii limitate, semnate de artiști remarcabili, precum Pisica Pătrată, Maria Bălan, John Dot S, Nesk, artă audio-generată de Alex Halka printată pe tricouri, și perna “Fluff”, realizată în colaborare cu House of Plankton.

 

În colecția de accesorii îți prezentăm două noi modele de borsete Save or Cancel, Login 3 și 4, cusute cu dragoste în București. Borsetele sunt supradimensionate, se potrivesc tuturor dimensiunilor și oferă două variante de țesături, din fetru galben și reiat albastru safir.

 

Colecția Un-hidden Romania reunește produsele create în cadrul programului multianual care are ca scop regenerarea urbană prin artă. Răsfoiește cartea Un-hidden Street Art in Romania, în format tipărit și digital, și explorează harta lucrărilor de street art din București.

 

În plus, în shop-ul online poți achiziționa printuri A3 ale unor lucrări remarcabile din colecția feeder sound, realizate  de Livi Po, Irina Mocanu, și Erps.

 

Campania de promovare a patrimoniului, Capitol, este prezentă prin intermediul publicației Teatrul de vară Capitol, print și digital, postere serigrafiate manual, cărți poștale și stickers.

 

Vizitează magazinul feeder.ro/shop și abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile și reducerile anunțate.

 

Imagini © feeder.ro/save or cancel, Irlo

 

descrieri imagini

 

Aeul – “Marfă de stradă” (2021), spray și vopsele acrilice pe pânză, 50 x 50 cm

Irlo – “Fatman”, acrilic pe pânză, 60 x 60 cm

 

 

 

Număr de vizualizări :310


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro