Ce ne transmite budismul? Învățături și practici cotidiene

feb. 5th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

Ce este budismul? Cum putem transpune învățăturile desprinse din budism în practica cotidiană? Care este raportul dintre budism și neuroștiințe? Cum funcționează mintea? Indiferent de forma sa, fie că vorbim despre budismul tibetan, budismul din sudul Indiei sau budismul Zen, învățurile budiste sunt mai actuale decât oricând deoarece propun cultivarea unor valori precum, înțelegere, compasiune, răbdare. Editura Herald vă invită pe pagina de facebook alături de invitații speciali care vor veni cu răspunsuri la cele mai importante întrebări privind esența învățăturilor și aplicarea lor în practica cotidiană.

Intră pe www.edituraherald.ro și descoperă o selecție de cărți care explorează învățăturile și practicile budismului reduse în perioada 3 – 14 februarie cu 30%!

Număr de vizualizări :391


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro