„Blocul în versuri” – după poeziile din volumul ”Dragoste în vremea pandemiei” ale poetului român Ivcelnaiv

feb. 15th, 2021 | By | Category: Postcard

Duminică, 28 februarie 2021, ora 19:00, la  The Pub Universității, dacă vă este dor de teatru, de poezie, de muzică și de joacă, sunteți invitați la: BLOCUL ÎN VERSURI, care propune un univers hazliu și șugubăț ca o vată pe băț fără băț. În acestă lume fictivă nu e nicio rușine să tragi cu urechea, să te-ndrăgostești de-un vecin sau să râzi de-o pandemie. Sunteți așteptați la un spectacol de poezie conceput într-o manieră sensibilă, o meditație interioară asupra vremurilor pe care le trăim.

 

Vă rugăm să faceți rezervare în prealabil pentru a vă asigura unul din cele 50 de locuri în zona de spectacol și să veniți mai devreme cu 15 minute înainte de ora începerii.
Rezervări la: 0728.843.782 / www.the-pub.ro sau pe pagina oficială Blocul în versuri
Suport artist: 30 lei
Vă asigurăm că The Pub Universității respectă în totalitate normele de siguranță.

 

Distribuția este formată din actorii independenți:

Radu Catană

Luiza Ghindă

Claudia Moroșanu

 

Afișul este creat de: Teodora Gavrilă

Durata spectacolului: 1 h.

 

 

Despre Blocul în versuri puteți citi câteva rânduri și arunca o privire aici:

Trailer:

https://youtu.be/tTBlSVyxTLo

Trailer v2:

https://youtu.be/X-n8vsYW3UE

 

 

http://dindragostepentruteatru.ro/2020/10/16/blocul-in-versuri-ne-asteapta-o-noua-realitate-careia-i-supravietuieste-cine-poate/

„O poveste în versuri inteligente, presărate cu duioșie și umor, o oglindă ghidușă a realității pe care o experimentăm deja de luni bune. O invitație la joacă menită să ne aducă aminte că totul va fi bine!”

 

https://lateatru.eu/blocul-in-versuri-dupa-poezii-de-iv-cel-naiv/

„Un spectacol plin de viață, plin de culoare, plin de energie, care contrastează flagrant cu vremurile în care trăim”

 

sau pe pagina oficială de facebook / instagram

 

 

 

Număr de vizualizări :352


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro