Artistul Nicu Ilfoveanu, la „Memoria obiectelor mici și mari pe înțelesul tuturor”

feb. 9th, 2021 | By | Category: Postcard

Vineri, 12 februarie 2021, de la ora 21.00, în regim de premieră live pe pagina de Facebook a Muzeului Național al Literaturii Române, iar ulterior acesta va fi disponibil și pe site-ul www.mnlr.ro și pe platforma MNLR www.culturaindirect.ro. , episodul #8 al proiectului „Memoria obiectelor mici și mari pe înțelesul tuturor”  îl va avea ca invitat pe artistul Nicu Ilfoveanu.

„Memoria obiectelor mici și mari pe înțelesul tuturor” este un proiect prin care vom spune poveștile obiectelor de patrimoniu, aflate în cele cinci case memoriale din patrimoniul MNLR, împreună cu personalități culturale remarcabile din diferite domenii, a căror istorie personală se întâlnește cu istoria obiectelor prezentate de ei. Nu vom afla doar povestea obiectelor de patrimoniu, fie ele mai valoroase prin prețiozitatea și unicitatea lor sau prin contextualizarea istorică și prin importanța pe care au dobândit-o datorită scriitorilor cărora le-au aparținut și familiilor acestora, ci vom împărtăși și amintiri și trăiri din viața invitaților noștri. – MNLR.

Număr de vizualizări :447


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro