Cabala, alchimia și puterea cuvântului

ian. 19th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 19 – 24 ianuarie 2021, editura Herald deschide o călătorie livrescă pe urmele tradițiilor mistice fundamentale cu noua campanie „Cabala, alchimia și puterea cuvântului”, unde va prezenta unele dintre cele mai semnificative lucrări aparținând hermetismului, Cabalei și Alchimiei, arte sacre care reprezintă chei de accedere către cunoașterea simbolică. În acest demers înțelegerea fiecărui cuvânt este fundamentală pentru revelarea mesajului.

O selecție de titluri care parcurg zone abisale ale subconștientului colectiv fiind în același timp surse informative de încredere care dezvăluie practici străvechi ale acestei lumi, vor beneficia de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

 

Totodată, în cadrul rubricii #CărțiDeschisePentruMințiDeschise, alături de invitații noștri, vom vorbi despre semnificațiile oculte ale ordinii universale, despre gândirea magică și religioasă iudaică, superstiții populare și alte elemente de magie cabalistică.

 

 

 

Număr de vizualizări :563


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro