„We’ll be home for Christmas”

dec. 10th, 2020 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 19 decembrie 2020, de la ora 19.00, Asociația Neumarkt Events în parteneriat cu JAZZACTOR vă invită la un concert caritabil  transmis din Palatul Culturii din Târgu Mureș live pe www.enjoytv.ro și pe www.facebook.com/neumarktevens cu Anamaria Galea Quintet ( Anamaria Galea – voce  ,Vaugh Roberts (NZL) – trompetă , Daniel Csikos – pian ,Alex Mike – contrabass, Gombocz Avar – baterie ). AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

 „We’ll be home for Christmas”  este locul unde vei putea asculta cele mai frumoase (credem noi) cântece americane și românești dedicate Crăciunului.

Acest concert va fi transmis  gratuit dar  participanții vor avea posibilitatea să cumpere bilet sau să doneze o sumă  de bani în contul în Asociației Neumarkt Events RO28BTRLRONCRT0317187601 deschis la Banca Transilvania. 30% din sumele colectate  vor ajunge  prin Interact Renașterea la o familie din Târnăveni formată dintr-un tată bolnav și doi copii de 14 și 16 ani aflați în dificultate.

 

Biletele se vor putea achiziționa de pe :  www.myticket.ro și www.enterix.ro începând cu data de 7 decembrie .

 

Partenerii Evenimentului :

 

JAZZACTOR

Mureș Runners

agentiadecarte.ro
Interact Renașterea Mureș

Filarmonica de Stat din Târgu Mureș

www.enjoytv.ro

 // anunță organizatorii.

Număr de vizualizări :366


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro