Expoziția „Galateea grup”

dec. 12th, 2020 | By | Category: Postcard

De mai bine de 10 ani de la redeschiderea galeriei Galateea Contemporary Art toate programele curatoriale au inclus, la finalul sau deschiderea anului,  expoziția grupului de artiști care susțin, în mod voluntar, activitatea galeriei.

Într-un an pandemic, care ne-a afectat pe toți – inclusiv publicul cât și operatorii culturali – artiștii au căutat soluții individuale de adaptare la situația actuală.  În aceste condiții de incertitudine, artiștii ceramiștii au dorit să-și expună o parte din lucrările realizate de ei în expoziția „Galateea grup”. Unele lucrări au ca rezultat propria cercetare în acest context, altele au fost realizate într-un mod intuitiv cu ceva timp în urmă.

Rezultatul acestui „laborator” individual concretizat prin expoziția „Galateea grup” este semnat de: Vlad BASARAB, Bianca BOEROIU, Cristina BOLBOREA, Adela BONAȚ, Gherghina COSTEA, Anca DRAGU, Lucia LOBONȚ, Romana MATEIAȘ, Nicolae MOLDOVAN, Aniela OVADIUC, Cristina POPESCU RUSSU și Iulian VÎRTOPENU.
Expoziția din acest an are doi artiști ceramiști invitați: Maria CIOATĂ și David Leonid OLTEANU.

 

g a l a t e e a   g r u p
07 – 13.12.2020

Curator: Vasile Cercel

PR. Proiect: Anca Dragu
Responsabil proiect: Georgiana Cozma

Acest proiect face parte din programul de susținere a galeriilor de artă din București inițiat de Primăria Capitalei prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public și Centrul Cultural Expo Arte.

Parteneri media: Modernism.ro, Radio România Cultural, Jurnalul Bucureștiului, Intell News, Manufacturat.ro, Amos news, Leviathan, ArtLine

// anunță Galateea Contemporary Art.

Număr de vizualizări :503


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro