Cadouri D’Anniversaire

dec. 6th, 2020 | By | Category: Postcard

Vin sărbătorile și Galateca a pregătit cadouri inspirate D’Anniversaire.

”Ca în fiecare an, în decembrie găzduim Anniversaire, salonul unde poți găsi cele mai cool obiecte de artă și design, la care am adăugat câteva delicatese atent selecționate de partenerul nostru M60. Lansăm un nou concept, o colecție de artă și design pentru familie și prieteni, chiar pentru tine însuți. Poți combina cum vrei tu obiectele alese, pentru că arta și vinul, designul și cafeaua merg cel mai bine împreună, noi pregătim cel mai atractiv cadou D’Anniversaire, gata de pus sub brad. În fiecare zi vom adăuga noi artiști și noi idei de cadou.

 

M60, Daniel Rădulescu, Ronativ, Anca Vintilă Dragu, Pisica Pătrată, Mircea Moroianu, Bogdan Cazacincu, Adriana Băloiu, Sergiu Chihaia, Mihaela Coman, Lady Magpie, Claudia Pușcașiu, Karakter, Z puffers, Ana Ilie, Wooba, Marie Nouvelle, eematico, Seletti, iittala sunt doar o parte din artiștii și designerii români și străini participanți.

Tot în decembrie împlinim și 8 ani de la lansarea Galateca și NeoGalateca, galeria și magazinul de artă contemporană și design, locul în care am cultivat spiritul pentru frumos, pentru obiecte museum quality, cadouri unicat,  serii limitate, cărți, bijuterii de autor, design vestimentar.  8 ani în care am susținut designul românesc și tinerii designeri. Atenți la tot ce facem punem accent pe sustenabilitate și reciclare. Haideti să celebrăm împreună sărbătorile și să dăruim cadouri D’Anniversaire.

 

Alege cadourile D’Anniversaire  direct din magazinul NeoGalateca sau printr-un simplu click aici

 

 

1  – 31 decembrie 2020

NeoGalateca Gallery shop și www.neogalateca.ro

 

 

 

#m60 #galateca #neogalateca #cadouridanniversaire #cadouri #designromanesc #arta #design #delicatese #sarbatori    // anunță Galateca Gallery.

 

Număr de vizualizări :436


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro