Sărbătorim împreună 13 ani la Fundația Calea Victoriei

nov. 5th, 2020 | By | Category: Postcard

Fundația Calea Victoriei sărbătorește 13 ani de existență împreună cu voi. 

”De 13 ani, echipa Fundației a ajuns să însemne mai mult decât lectori și angajați, iar din această comunitate faceți parte și voi, cursanții pasionați de arte, dezvoltare personală și subiecte smart.

Alături de voi am crescut, am gândit un program de cursuri variat și am „inventat” mereu ateliere noi, în funcție de interesele și dorințele voastre.

Vrem să continuam în aceeași formulă: împreună!

Sărbătorim 13 ani de FCV cu o provocare: între 1 și 15 noiembrie spune-ne într-un scurt video postat pe contul tău de Facebook care este cursul tău preferat la Fundația Calea Victoriei și de ce. Credem în comunitatea FCV, în feedback-ul primit de la voi și mai ales în recomandările pe care numai voi le puteți da.

Și pentru că nu există sărbătoare fără dar, fiecare cursant FCV care ni se alătură printr-un astfel de video primește un cod de reducere de 25% la toate cursurile noastre timp de 13 luni.

Iată câteva lucruri simple pe care să le urmărești în video-ul făcut de tine:

  • Alege un curs care ți-a plăcut la Fundație, poate fi cursul pe care tocmai l-ai terminat sau un curs mai vechi, tu știi ce ți-a rămas la inimă.
  • Spune-ne numele cursului, de ce l-ai ales, ce a făcut ca acest curs să-ți placă și de ce l-ai recomanda mai departe.
  • Înregistrarea poate dura între 1 și 2 minute, nu e nevoie de prea mult timp pentru ca vibe-ul cel bun să se transmită.
  • După ce urci acest video pe Facebook (public), dă-ne un link pe contact@victoriei.ro, ca noi să-ți trimitem codul de reducere.
  • Folosește în postarea ta #cursulpreferatFCV, #13anideFCV, #iubescFC  ”.

// anunță Fundația Calea Victoriei.

 

Număr de vizualizări :360


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro