”O să fie bine!”- spectacol de teatru radiofonic

nov. 5th, 2020 | By | Category: Postcard

Editura Casa de pariuri literare vă invită să ascultați spectacolul de teatru radiofonic „O sa fie bine!”   pe canalul de youtube al editurii. Spectacolul a fost creat în cadrul proiectului Izolare Forțată – Față în față cu viața, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, pentru a susține activitatea artiștilor independenți în această perioadă.

Pentru a asculta spectacolul puteți accesa link-ul de mai jos:

O sa fie bine!https://www.youtube.com/watch?v=01R9ziveiV8&t=108s

Spectacolul radiofonic „O să fie bine” este un produs original, inspirat din situația social-sanitară cu, care ne confruntăm.

Scenariul și regia artistică: Alina Epîngeac

Distribuție: Olga – Marcela Motoc; Iulia – Sidonia Doica; Miki – Adrian Loghin; Felix – Teodor Ghiță

Muzica originală și regia muzicală – Alin Păun

Sound design – Mihnea Chelaru

Ingineri de sunet – George Lazăr și Ieronim Pogorilovschi

Producător artistic – Beatrice Popescu

 

Proiectul „Izolare forțată – Față-n față cu viața” este construit într-un context dificil pentru mediul cultural românesc (accentuat de criza mondială actuală), care are nevoie în contiunuare de oportunități de dezvoltare culturală și personală pentru categorii de public foarte diverse. El își propune să continue direcția de explorare a experiențelor și dilemelor publicului prin documentarea activă a experiențelor acestuia legate de singurătate. Proiectul își găsește justificare cu atât mai mult în această perioadă în care din cauza restricțiilor de circulație și a izolării, persoanele vulnerabile se simt și mai înstrăinate și uitate, neavând unde să găsească un suport moral real.

De asemenea, în cadrul proiectului am dezvoltat și blogul cu același nume, unde veți regăsi o parte jurnalele de pandemie ale unor scriitori precum Nora Iuga, Constantin Abăluță, Mihail Vakulovski, Rozana Mihalache, Mihai Ivașcu, Petra Torsan și mulți alții.

 

Blog Izolare forțată – fată-n față cu viațahttps://izolare2020.wordpress.com/

La începutul lunii noiembrie urmează să apară și volumul Izolare forțată, unde veți regăsi mai multe mărturii ale scriitorilor despre perioada pandemică prin care trecem și repercusiunile pe care această situație a avut-o asupra lor.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Vă dorim audiție plăcută! 🙂   // Editura Casa de pariuri literare.

 

Număr de vizualizări :422


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro