Masoneria. Istoria și doctrina Ordinului

nov. 5th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 5 – 10 noiembrie 2020, editura Herald vă invită într-o călătorie inițiatică prin istoria, ritualurile, simbolurile, dogma și valorile morale ale Ritului Scoțian Antic și Acceptat.

”Pe pagina de facebook, alături de invitații noștri, vom vorbi despre simbolismul profund al Masoneriei și legătura cu Marile Misterii ale Antichității, despre valențele spirituale, formative, inițiatice, de elevare morală, pe care această organizație mult timp secretă, le-a cultivat în diferite spații și momente istorice.

 

Totodată pe www.edituraherald.ro, o serie de opere clasice ale literaturii masonice, vor beneficia de o reducere de 30%. ”

 

 

 

Număr de vizualizări :493


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro