Expoziția artiștilor vizuali Florin Ciubotaru și Andrei Ciubotaru, la Muzeul Național al Țăranului Român

nov. 3rd, 2020 | By | Category: Postcard

Joi, 5 noiembrie 2020, de la ora 17.00, Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă la Sala Irina Nicolau”, la vernisajul expoziției Adverbe, a artiștilor vizuali Florin Ciubotaru și Andrei Ciubotaru.

Generic vorbind a te manifesta este o condiție a existenței viului, este o dorință a individului de a se afirma ce nu poate fi evitată. Lucrările aparțin inițial intimității autorului. Acest proces odată realizat nu rezistă mult în singurătate, el trebuie perceput și de alții cu întâmpinări polemice, analize, contraziceri, argumentări. Expunându-te, intri în comentariul lumii, mai adaugi o opinie la diversitatea gândirii.

 

În formula actuală am ales să-l invit pe fiul meu Andrei, mi-a fost mai ușor să hotărăsc, cunoscându-i poziția față de realitate și felul cum gândește. Ceea ce este în aparență real întinde capcane. Rolul artistului este să arate ce nu se vede.

 

Cât privește graba de a te localiza și de a te numi într-un stil, recomand să mai așteptăm, aceasta se va afla după o perioadă mai îndelungată dintr-un ansamblu reprezentativ.

 

Florin Ciubotaru, artist vizual

 

Expoziția va putea fi vizitată la Sala Irina Nicolau”, până pe 29 noiembrie 2020, de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00. Lunea este închis.

 

Prețul biletului: adulți – 8 lei; pensionari – 4 lei; elevi și studenți, posesori ai cardului Euro 26, în vârstă de până la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau ușor – 2 lei

 

Parteneri media: Radio România, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Internațional, RFI România, Itsy Bitsy, Historia, Igloo, Arhitectura, Observator Cultural, Infinitezimal, Ziarul Lumina, LiterNet.ro, www.agerpres.ro, www.ordineazilei.ro, www.modernism.ro, www.matricea.ro, www.promenada-culturala.ro, www.daciccool.ro, www.getlokal.ro, www.semnebune.ro, www.onlinegallery.ro, www.cooperativatraditionala.ro, www.iqool.ro, www.gratuitor.ro, www.Financiarul.ro, www.News24.ro, Terra Magazin. 

 

Măsuri sanitare și sugestii de vizitare a expoziției 

 

În Sala Irina Nicolau” este permisă prezența a maximum 20 de persoane simultan, iar la vernisaj, care va avea loc în curtea exterioară, se va permite prezența unui număr de maximum 100 de persoane, cu respectarea regulilor de distanțare.

 

Portul măștii este obligatoriu pentru personalul muzeului și pentru vizitatori.

 

Accesul în sală va fi permis după ce vizitatorii își vor dezinfecta mâinile la distribuitorul de gel hidroalcoolic.

 

În expoziție, vizitatorii sunt rugați să păstreze, între ei, distanța fizică de 2 m.

// anunță MNȚR.

Număr de vizualizări :363


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro