De Black Friday ai o reducere surpriză la toate titlurile Editurii Herald

nov. 12th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Numărătoarea inversă a început! De Black Friday, Editura Herald te așteptă cu cele mai mari reduceri din an! Cu acest prilej poți câștiga și o carte la alegere, dacă ghicești discount-ul surpriză pentru Black Friday, la provocările de pe paginile de Facebook sau Instagram. Tot pe Facebook poți urmări rubrica Să vorbim despre Black Friday, unde gazda evenimentelor, Sorin Lucaci va vorbi cu invitații despre cum se pregătesc librăriile pentru evenimentul care acaparează atenția cititorilor la fiecare sfărșit de toamnă.

Pregătește-ți deja lista de lectură pe www.edituraherald.ro sau abonează-te la newsletter si află primul detalii despre promoțiile și noutățile Editurii Herald!

 

Număr de vizualizări :525


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro