De Black Friday ai 45% reducere la toate titlurile Editurii Herald

nov. 13th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Pentru că #BlackFriday reprezintă pentru iubitorii de cărți cea mai bună ocazie pentru a-și îmbogăți biblioteca cu titlurile preferate sau cu cele mai noi apariții, între 13 și 15 noiembrie 2020, Editura Herald va oferi un discount de 45% la toate cărțile, pe www.edituraherald.ro.

În această perioadă, pe pagina de Facebook la rubrica Să vorbim despre Black Friday, gazda evenimentelor, Sorin Lucaci va vorbi cu invitații despre cum se pregătesc librăriile pentru evenimentul care acaparează atenția cititorilor la fiecare sfărșit de toamnă.

 

 

Număr de vizualizări :397


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro