„Comunicarea cu empatie”, webinarii gratuite la Biblioteca Metropolitană București

nov. 26th, 2020 | By | Category: Postcard

Biblioteca Metropolitană București (BMB) își așteaptă cititorii și nu numai să participe la două webinarii gratuite despre „Comunicarea cu empatie”. Într-o perioadă foarte încărcată mental, emoțional și fizic pentru mulți dintre noi, BMB dorește să aducă empatia și autoempatia în viața cititorilor, prin punerea pe „o scenă virtuală” a cărții „Comunicarea Nonviolentă – un limbaj al vieții” de Marshall Rosenberg. Cartea se regăsește și în colecțiile filialelor BMB, iar pentru a verifica disponibilitatea acesteia puteți consulta catalogul online pe site-ul BMB. 

Fiecare webinar va dura 90 de minute și va avea loc astfel:

  • Comunicarea care blochează sau încurajează compasiunea, sâmbătă, 28 noiembrie 2020, de la ora 10.00
  • Puterea empatiei în relaționarea interumană, miercuri, 2 decembrie, de la ora 19.00

Webinariile vor fi interactive, live și vor avea loc pe platforma Zoom. Acestea vor fi susținute de Lăcrămioara Ocunschi, facilitator cu experiență în ajutarea grupurilor de studiu de Comunicare Nonviolentă. Participarea este gratuită, cu condiția înregistrării prealabile, utilizând formularul de aici: https://forms.gle/mYLq6FhF6vr3iuV4A

Participanții vor descoperi patru paşi ai unui proces de comunicare care, înțeles şi practicat, poate îmbunătăți calitatea relațiilor pe care le au cu colegii şi cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii.

Biblioteca Metropolitană București își propune să ofere un mijloc ideal de a aduce împreună cititorii într-un spațiu sigur, virtual, de conectare, din orice colț al Bucureștiului, având ocazia să descopere cărți de dezvoltare personală prezentate chiar de specialiști, făcând teoria mai ușor de digerat și decriptat de către publicul larg, prin implicarea și în exerciții propuse de specialiști.

 

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității. 

 

www.bibmet.ro

www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

 

Număr de vizualizări :348


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro