Zilele Sănătații Mintale

oct. 8th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În fiecare an, pe 10 octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale, prilej de creștere a gradului de conștientizare și educare, la nivel internațional în privința sănătății mintale. Problemele de sănătate mintală, sunt tulburări care afectează starea de spirit, gândirea și comportamentul. Aici sunt incluse depresia, tulburările de anxietate, tulburările de alimentație și comportamentele de dependență. Însă sănătatea mintală înseamnă mult mai mult decât absența unor tulburări psihice. Sănătatea mintală este o componentă a sănătății prin care fiecare dintre noi își realizează potențialul intelectual, afectiv și relațional. Pentru a crește gradul de conștientizare și educare, în privința sănătății mintale, Editura Herald va transmite în perioada 6 – 12 octombrie 2020, o serie de interviuri și materiale în care va vorbi despre menținerea sănătății mintale.

Totodată pe site, o serie de titluri care investighează mintea și oferă măsuri practice pentru gestionarea sănătății psihice, vor beneficia de o reducere de 25%.

 

Număr de vizualizări :542


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro