Tradiția vie a spiritualității creștine

oct. 20th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Între 16 și 25 octombrie 2020, Editura Herald vă invită să descoperiți Tradiția vie a spiritualității creștine – o incursiune spirituală în practica și fundamentele doctrinare ale tradiției creștine. Vor fi abordate subiecte precum, Calea creștină și marile tradiții contemplative, învățăturile Sfinților Părinți, discursul mistic, Rugăciunea Inimii și adevărată trăire a Inimii, cu invitații seriei de interviuri Cărți deschise pentru minți deschise, disponibile pe pagina de facebook.

În această perioadă o selecție de titluri care aduc o lumina mai clară asupra tradițiilor creștine răsăriteană și apuseană în materie de asceză și contemplație, vor beneficia de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

 

Număr de vizualizări :407


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro