Teatrul Național I.L.Caragiale suspendă toate spectacolele programate în săli

oct. 7th, 2020 | By | Category: Postcard

În urma Hotărârii nr. 19 din 06.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, anunțăm anularea spectacolelor programate în toate sălile TNB  (Mare, Studio, Pictura, Atelier, Mică) pentru următoarele două săptămâni.

În condițiile în care numărul cazurilor de infectări cu SARS CoV2 a crescut foarte mult în ultima săptămână, și tendința este în continuare de creștere, se impune respectarea tuturor măsurilor necesare, comunicate de Direcția de Sănătate Publică, pentru diminuarea riscului de infectare.

 

Vom reprograma spectacolele anulate în această perioadă începând cu data de 21 octombrie 2020. Asupra calendarului acestor reprogramări vom informa publicul spectator în timp util.

În măsura în care prognoza meteo va permite, vom relua și activitatea de spectacole în spațiul AMFITEATRU în aer liber, de pe acoperișul TNB. Programul de spectacole va fi anunțat de îndată ce va fi definitivat.

Pentru a rămâne informați asupra tuturor modificărilor survenite în programul nostru consultați Site-ul TNB – www.tnb.ro

Vom reveni cu un nou Comunicat de îndată ce avem noutăți pentru dumneavoastră .

Până atunci, rămâneți sănătoși !  // anunță TNB.

 

Număr de vizualizări :423


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro