„Magistrala 5”, la Grădina The Pub

oct. 12th, 2020 | By | Category: Postcard

Spectacolul de teatru „Magistrala 5”, adaptare a textului Sunset Limited de Cormac McCarthy, are următoarea reprezentație pe data de 20 octombrie 2020, ora 19.30, la Grădina The Pub Universității, București. M5 – Magistrala Drumul Taberei este un performance despre credință, într-o societate care și-a pierdut-o. Încercarea de a vedea dincolo de realitate rămâne un obiectiv greu de atins, un fel de tărâm al făgăduinței care ne este promis dar se lasă așteptat, poate ca și o nouă Magistrală.

Regia:

Alexandru Nagy
Distribuția:
Radu Catană

Laur Drăgan

Rezervare în prealabil pentru a vă asigura unul din cele 50 de locuri în zona de spectacol.
Rezervări la: 0728843782 sau www.the-pub.ro

Suport artist: 30 lei
Conform normelor în vigoare vom așeza maxim 6 persoane la o masă. Vă asigurăm că The PUB respectă în totalitate normele de siguranță.

 

Durată: 1 oră și 30 de minute

 

Trailer spectacol:

https://www.youtube.com/watch?v=RdSTGKz3lmw

 

Detalii în event:

https://www.facebook.com/events/371476937211545/ // anunță organizatorii.

 

Număr de vizualizări :561


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro