Campanie de precomenzi pentru Pisicile Războinice și Eroii Savanei

oct. 5th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Aventurile Pisicilor Războinice și ale Eroilor Savanei continuă în cele mai noi volume: ”Șoaptele Nopții” și ”Codul Onoarei”, pentru care Editura Galaxia Copiilor lansează campania de precomenzi cu o reducere exclusivă de 20% și livrare începând cu data de 20 octombrie 2020.

Seria a treia din Pisicile Războinice, Sub semnul stelelor, a ajuns la cea de-a 21 carte, Șoaptele Nopții, dedicată crâncenei confruntări dintre Cei Trei și Războinicii Pădurii Întunecate. Natura potrivnică și o molimă periculoasă, alături de intențiile malefice ale Războinicilor Pădurii Întunecate, amenință viețile tuturor, însăși supraviețuirea clanurilor fiind pusă sub semnul întrebării. Moartea unui personaj important le va schimba soarta pentru totdeauna.

 

În Codul Onoarei, volumul al doilea al celei mai noi serii semnate de Erin Hunter, Bravelands. Eroii savanei, adevărata provocare este păstrarea echilibrului fragil al Ținuturilor Neînfricaților, unde minciunile și luptele pentru putere reprezintă regula acum. Cei trei eroi neobișnuiți – babuinul Ghimpe, tânărul leu Viteaz și femela de elefant Cer – au misiunea de a restabili pacea în Ținutul Neînfricaților.

 

Semnătura Erin Hunter este prezentă pe patru serii de romane pentru copii inspirate de J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling sau William Shakespeare: Pisicile Războinice, Supraviețuitorii, Exploratorii și Bravelands. Eroii Savanei. De fapt, Erin Hunter este un pseudonim pentru șase autori. Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gilian Phillip, Inbali Iserles și Victoria Holmes sunt numele scriitorilor incredibil de talentați reuniți sub această umbrelă.

 

Editura Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România. Grupul Editorial ALL a fost fondat în 1991, numărându-se printre primele edituri apărute în România post-decembristă. Cu o prezenţă constantă şi vizibilă, oferind publicului cărţi de o calitate excepţională, Grupul Editorial ALL se numără printre cei mai importanţi actori ai pieţei de carte din România.

 

Număr de vizualizări :404


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro