Teatrul Arte dell`Anima anunță programul lunii octombrie

sept. 22nd, 2020 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în luna octombrie în noi locații, unde veți putea vedea spectacolele noastre. Datorită deschiderii Teatrului Nottara prin proiectul cultural ,,ÎNTÂLNIRI  TEATRALE/ NottDependent”, Teatrul Arte dell’Anima va prezenta producțiile proprii în sălile Teatrului Nottara, respectiv, sala ,,George Constantin” și ,,Horia Lovinescu”. Mulțumim, pe această cale, doamnei director Marinela Țepuș și întregii echipe a Teatrului Nottara și vă așteptăm cu drag la spectacole.

Deschis în iulie 2015, Teatrul Arte dell’Anima are ca scop promovarea, încurajarea și susținerea tinerilor artiști, dramaturgia contemporană românească, în comunitatea Bucureșteană și în țară. În ciuda acestor vremuri complicate, echipa Teatrului Arte dell’Anima continuă să susțină artiștii dornici de creație și anunță o premieră în data de 10 octombrie, la sala George Constantin a Teatrului Nottara.

 

Pentru mai multe detalii  puteți accesa site-ul www.artedellanima.ro .

 

„Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” de Andrew Bovell

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 1 octombrie, ora 19:00, la Teatrul Nottara, sala ,,Horia Lovinescu”, la spectacolul „Lucruri pe care le știu adevărate”, de Andrew Bovell, regia Puiu Șerban.


Realizat după textul “Things I Know To Be True” de Andrew Bovell, spectacolul ce spune povestea lui Rosie, o adolescentă care se întoarce pe nepusă masă acasă, în suburbia unui oraș provincial din Australia, după ce-a-ncercat să-și facă un rost prin Europa.
Pe lista ei cu lucruri pe care le știe sigur ca fiind categoric adevărate se află doar mama, tata și cei trei frați… Dar viața își face loc și un val-vârtej de evenimente o face să se maturizeze brusc.

Un spectacol viu, cu un final neașteptat, ce te face să îți pui întrebări esențiale, așa cum orice spectacol de teatru ar trebui să o facă. O lecție de viață, o bucată de realitate trăită de tinerii artiști!

Distribuția:
Rosie – Irina Noapteș,

Pip – Adelina Toma,

Mark – Claudian Șiman,

Ben – Vlad Lință,

Fran – Anca Bejan/Raluca Ghervan,

Bob – Dorin Enache
Regia: Puiu Șerban

Asistență de regie: Raluca Ghervan
Scenografie: Flavia Stroe
Lumini si sunet: Claudia Ene și Patricia Cordoş

Adresă:  

Teatrul Nottara: Bulevardul Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Teatrului Nottara și de la casa de bilete de la sediu, precum și de pe www.blt.ro .

 

Spectacol de improvizație –Trupa IMPROFIX

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 4 octombrie, ora 19:00, la Teatrul Nottara, sala ,, Horia Lovinescu”. Vino să vezi un spectacol plin de umor, creat pe loc, la sugestia ta!

 

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu
Coach: Mihaela Sîrbu
Clape: Vlad Pasencu
Design și fotografie afiș: Andrei Runcanu
Durata spectacol: 1 h 20 minute

 Adresă:  

Teatrul Nottara: Bulevardul Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Teatrului Nottara și de la casa de bilete de la sediu, precum și de pe www.blt.ro .

 

„Totul despre femei”

 

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la cea mai savuroasă comedie, „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, pe 16 octombrie, ora 19:00, la Teatrul Nottara, sala ,,Horia Lovinescu”.

 

O comedie romantică cu Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină, uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.

Acest diamant este Femeia – mamă, fiică, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața spectatorilor trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu, întruchipând fiecare cinci personaje diferite.

Vino la „Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Trei actrițe, cincisprezece personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce îți va dezvălui aproape totul despre femei.

 

Distribuție: Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light & sound design: Alexandru Bibere
Durata: 1h 20’

Adresă: 

Teatrul Nottara: Bulevardul Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Teatrului Nottara și de la casa de bilete de la sediu, precum și de pe www.blt.ro .

 

Număr de vizualizări :452


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro