Spectacol de muzică și poezie, ”Leac de suflet”, la Muzeul Național Peleș

sept. 9th, 2020 | By | Category: Eveniment

Teatrul Evreiesc de Stat lansează, în parteneriat cu Muzeul Național Peleș, un nou proiect cultural. „ÎNTRE LUMI” este un proiect modular, prin care actorii și muzicienii Teatrului Evreiesc de Stat își propun să aducă în atenția publicului lumi antagonice, dar complementare, crâmpeie de nou și vechi, întuneric și lumină, pace și tumult, dragoste și ură. Realizat pentru a creiona această permanentă căutare și regăsire a sufletului în hățișul vieții, proiectul  „ÎNTRE LUMI” debutează sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.00,  într-o locație plină de istorie, în care trecutul și viitorul se îngemănează: Muzeul Național Peleș. Primul spectacol din această serie se intitulează „LEAC DE SUFLET” și îi va avea ca protagoniști pe Maia Morgenstern și Sergiu Marin (violoncel).

 Laitmotivul acestui spectacol este Regele-Tată, un simbol care face trecerea între lumi, între trecut și viitor, între speranță și deznădeje, fiind cel care asigură, prin înțelepciunea sa reconciliere și continuitate.

Evenimentul va fi realizat asigurându-se toate măsurile de siguranță și prevenire a contaminării cu noul coronavirus COVID-19.

Informații și detalii suplimentare la numărul de telefon 0244.310.918.  // anunță Teatrul Evreiesc de Stat.

Număr de vizualizări :527


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro