Program spectacole luna septembrie

sept. 1st, 2020 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell`Anima vă invită în această toamnă în diferite spații, în aer liber, să vă bucurați de cele mai frumoase spectacole. 

Urmărește programul și cumpără bilete la spectacolul tău preferat din rețeaua iabilet.ro aici – https://artedellanima.iabilet.ro/ sau la casa de bilete a Teatrului Arte dell`Anima, din Str. Făinari 17D! Hai la teatru!

 

Spectacol de improvizație –Trupa IMPROFIX

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 5 septembrie, ora 21:00, la Grădina cu Filme – Cinema & More – Teatrelli, la spectacolul de improvizație al trupei IMPROFIX, iar pe 20 septembrie, ora 17:00, la Bounty Fair – Casa Universitarilor. Vino să vezi un spectacol plin de umor, creat pe loc, la sugestia ta!

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu
Coach: Mihaela Sîrbu
Clape: Vlad Pasencu
Design și fotografie afiș: Andrei Runcanu
Durata spectacol: 1 h 20 minute

 Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733.060.033, pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima sau pe www.artedellanima.ro 

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Pentru spectacolele care se vor desfășura la Grădina cu Filme – Cinema & More – Teatrelli, biletele pot fi achiziționate de aici -> https://bit.ly/2YRaHKv 

 

                                                   „Totul despre femei” 

 

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la cea mai savuroasă comedie.

„Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, pe 12 septembrie, ora 21:00, la Grădina cu Filme – Cinema & More – Teatrelli. 

O comedie romantică cu Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină, uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.

Acest diamant este Femeia – mamă, fiică, iubită, prietenă, soră. 

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața spectatorilor trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu, întruchipând fiecare cinci personaje diferite.

Vino la „Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Trei actrițe, cincisprezece personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce îți va dezvălui aproape totul despre femei.

 

Distribuție: Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light & sound design: Alexandru Bibere
Durata: 1h 20’


Bilete spectacol ->
https://bit.ly/3bf6xB1

 

 

Număr de vizualizări :383


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro