Lansare de carte: „Podul cu oglinzi”, de Liliana Toma

sept. 17th, 2020 | By | Category: Eveniment

Vineri, 25 septembrie 2020, ora 16.00, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila, Asociația Universul Prieteniei vă invită să participați la lansarea volumului de proză scurtă „Podul cu oglinzi”, autor Liliana Toma, prezentat de scriitorul Emilian Marcu- Iași. Invitați la acest eveniment sunt prof.dr. Valentin Popa și scriitorul și jurnalistul Virgil Matei. Momentul muzical susținut de prof. Florin Lazăr va completa întâmplarea culturală din curtea bibliotecii. Amfitrionul evenimentului: Director Dragoș Adrian Neagu.

Organizatori: Asociaţia „Universul Prieteniei” Iași,  în parteneriat cu „Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila.

 

„Cred că, înainte de toate, prozele Lilianei Toma sunt portretistice, cu tentă de acuarelă, pentru că pensula cuvântului  din frazele ei  pare ca o răscolire de ape, surprinzând, cu multă acuratețe, ca într-o guașă, tușa fiecărui chip pe care îl dezvoltă. (…). Editarea acestei cărți este o bună notă pentru autoare, pentru că reușește să prezinte cititorului o galerie de personaje memorabile.”

     Emilian MARCU

 

 

Număr de vizualizări :438


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro