Învățaturile Maeștrilor Spirituali

sept. 18th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 17 septembrie – 4 octombrie 2020, editura Herald vă invită la o incursiune prin învățăturile unor mari maeștri spirituali, prin intermediul unei selecții de titluri ce beneficiază și de o reducere de 25%  pe site-ul editurii.

Putem evolua spiritual de unii singuri sau avem nevoie de un îndrumător, un ghid spiritual? Ce este un maestru, un mentor, și cum ne poate sprijini pe Cale? Cum recunoaștem un maestru spiritual autentic?

Indiferent de cale sau tradiție, moștenirea spirituală s-a transmis întotdeauna de la maestru la discipol. Se spune că atunci când discipolul este pregătit apare maestrul spiritual. Iar atunci când discipolul este și mai pregatit, maestrul spiritual dispare.

www.edituraherald.ro

 

Număr de vizualizări :445


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro