Deschiderea anului universitar a UNATC „I. L. Caragiale” în prezența Președintelui Klaus Iohannis

sept. 30th, 2020 | By | Category: Postcard

Joi, 1 octombrie 2020, UNATC „I. L. Caragiale” București deschide anul universitar în prezența Președintelui României, Klaus Iohannis, precum și a unor înalte oficialități, rectori ai universităților din București și membrii ai Senatului UNATC. Evenimentul va avea loc la Ateneul Român, începând cu ora 10:00.

Anul acesta, universitatea noastră, una dintre cele mai vechi școli de artă teatrală și cinematografică din lume, serbează 70 de ani de la înființare și va primi o distincție în cadrul evenimentului.

Accesul la eveniment va fi permis de la ora 8:00 până la 9.30 și se face pe bază de listă nominală și confirmare prealabilă.

Reprezentanții presei interesați sunt rugați să se înscrie nominal, cu CNP, până astăzi, 30 septembrie, ora 17:00, la biroul de presă UNATC: pr@unatc.ro pentru a primi și informațiile legate de măsurile luate de organizatori pentru evitarea aglomerării și respectarea distanțării pe toată durata ceremoniei.

 

În ziua festivității de deschidere a Anului Universitar 2020-2021 transmisia poate fi preluată prin intermediul TVR , care va ridica pe feed semnalul. Coordonatele acestuia vor fi transmise în ziua premergătoare evenimentuluiPersoană de contact din partea TVR: Laura Neagu, laura.neagu@tvr.ro

 

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”

 

Număr de vizualizări :573


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro