Comedia revine în sala de teatru

sept. 15th, 2020 | By | Category: Eveniment

Teatrul de Comedie anunță deschiderea stagiunii 2020-2021, cu trei  reprezentanții consecutive ”DOI PE O BANCĂ” după Aleksandr Ghelman, regia Mihai  Bendeac, programate în datele de 25, 26 și 27 septembrie, ora 19.00, la Sala Radu  Beligan. Distribuție: Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu; scenografie Gabriella  Spiridon, muzica Mihnea Irimia, traducerea Boris Melinti. După o primă reprezentație  de 8 martie, dedicată exclusiv doamnelor și domnișoarelor, chiar înaintea instaurării stării  de urgență, la reluare spectacolul s-a bucurat de o vânzare record, în 40 de minute fiind  sold out toate biletele pentru cele trei seri.  

Noua stagiune se va desfășura exclusiv la Sala Radu Beligan, unde spectatorii  sunt invitați să vadă și adaptări ale spectacolelor de la celelalte săli. Astfel, începutul lunii  octombrie aduce pe scena mare reprezentații ale spectacolelor DON JUAN după Moliere,  regia Andrei și Andreea Grosu, vineri 2 octombrie, DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru,  regia Chris Simion-Mercurian, sâmbătă 3 octombrie și RENCONTRES cu Dragoș și  Violeta Huluba, duminică 4 octombrie, de la ora 19.00.

Teatrul de Comedie va continua activitatea și în mediul online, unde spectatorii vor  putea urmări o serie nouă de podcast-uri despre stagiunea actuală, în contextul  pandemiei, și multe alte subiecte. Vom reveni cu detalii pe site-ul nostru www.comedie.ro,

Măsuri adoptate în contextul pandemiei de COVID-19: 

Accesul publicului la reprezentațiile programate în sălile de spectacol ale Teatrului  de Comedie se va face cu respectarea strictă a regulilor cuprinse în ORDINUL nr.  1495/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, din 1 septembrie 2020, cu  modificările și completările ulterioare. Informații complete AICI. 

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie.

 

Număr de vizualizări :486


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro