Practica spirituală în diverse tradiții

aug. 5th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Deja există studii în toată lumea care spun că meditația, rugăciunea sau introspecția, dincolo de aprofundarea unei căi spirituale, au efecte benefice imediate cu impact major asupra sănătății vieții noastre. Indiferent dacă ne referim la echilibrul fizic sau cel mental, ele și-au dovedit eficiența în mai multe circumstanțe: de la tratarea depresiei, reglarea tulburărilor de dispoziție și anxietății, reducerea stresului până la îmbunătățirea concentrării, a atenției și a calității generale a vieții. Fie că ascultăm o meditație ghidată, sau spunem o rugăciune, cu cât vom practica mai mult, cu atât ne vom apropia de cine suntem cu adevărat.

”Pentru că marile tradiții spirituale ne-au transmis deja aceste instrumentele care pot transforma profund felul în care ne înțelegem pe noi și pe cei din jurul nostru, te invităm să navigăm împreună prin diversitatea unor forme și practici precum, rugăciunea, meditația, yoga, contemplație sau exerciții de mindfulness prin prisma unei selecții de titluri, care beneficiază și de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

 

În perioada 4 – 11 august, vom învăța să cultivăm spiritualitatea în practica de zi cu zi, alături de practicieni de tradiții spirituale sau specialiști în tehnici actuale #CărțiDeschisePentruMințiDeschise.” – anunță editura Herald.

Număr de vizualizări :521


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro