Învățăturile lui Dalai Lama

aug. 12th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Cu ocazia lansării a trei titluri noi în seria de autor Dalai Lama,  „Cultivarea rabdarii – Tehnici budiste pentru a depăși mânia și furia” „Potențialul nostru uman – Calea budistă a compasiunii, altruismului și liniștii interioare”, și „Fundamentul învățaturilor budiste – Lamrim – Ghid practic al etapelor pe Calea spre Iluminare„, Editura Herald propune cititorilor o explorare a învățăturilor clare, eficiente, simple și ușor accesibile ale lui Dalai Lama.

 

Învățăturile clare, eficiente, simple și ușor accesibile ale lui Dalai Lama reprezintă o sursă de înțelepciune pentru toți cei dedicați schimbării lumii prin dezvoltarea propriilor capacități spirituale, indiferent dacă sunt sau nu budiști.

Prin practica învățăturilor transmise de Dalai Lama putem să dezvoltăm într-un stil personal, bazat pe fundamente budiste, calea către propria noastră umanitate, către altruism și înțelepciunea de a trăi viața cu bunătate și candoare față de noi înșine și de toate ființele sensibile.

Între 10 și 17 august vom învața cum să abordăm în propria viață teme precum: cultivarea generozității și a compasiunii, natura Adevărului ultim, gestionarea furiei, tehnici de meditație, practici pentru sădirea înțelepciunii, toleranței și răbdării, care este semnificația unor concepte budiste precum conștiința sau karma etc.

În această perioadă, toate titlurile publicate de Editura Herald în seria de autor Dalai Lama ce cuprind învățături budiste esențiale, vor beneficia de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro !

 

Număr de vizualizări :616


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro