GALA HOP. Votează DansActorul anului 2020!

aug. 18th, 2020 | By | Category: Postcard

Gala Tânărului Actor HOP – aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu – se va desfășura la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București, în aer liber, la Amfitreatru, în perioada 3-6 septembrie 2020. Timp de 3 zile, 24 de tineri dansactori vor concura pentru trofeele HOP.

 

Până la marea confruntare, invităm publicul să-i cunoască pe artiști și să urmărească campania online GALAHOP. Votează DansActorul anului 2020!

Zilnic, în perioada 18 – 30 august, cei 16 artişti de la secţiunea Individual şi cei9 artiști de la secțiunea Grup se vor prezenta prin scurte filme realizate de ei înşişi. Este primul lor contact cu publicul Galei HOP.

 

În perioada 3-5 septembrie, în fiecare seară de la ora 21.00, publicul poate urmăritransmisiunea în directde la Amfiteatru TNBşi apoi, în 6 septembrie, până la ora 19.00 are timp să voteze dansactorii preferați pe www.galahop.uniter.ro.

Votul publicului contează! Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor, duminică, 6 septembrie, ora 22.00.

 

Site-ul Galei HOPhttps://galahop.uniter.ro/, contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) sunt canalele pe care puteţi urmări filmele de prezentare ale concurenţilor și live-streamingul de la Teatrul Național București din perioada 3 – 6 septembrie (transmis simultan atât pe facebook, cât şi pe youtube). / anunță UNITER.

 

 

*

Tema: Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual.

Motto-ul prezentei ediţii: «ZIS ŞI FĂCUT», proiectarea vorbei şi a corpului în spaţiu.

Director artistic: Gigi Căciuleanu

Concursul Galei HOP: 3-5 septembrie, ora 21.00

Festivitatea de decernare a premiilor: 6 septembrie, ora 22.00

Locația: AmfiteatruTNB

 

*

Gala Tânărului Actor HOP este un proiect al UNITER care sprijină debutul tinerilor artişti oferind oportunităţi de formare profesională şi viitoare colaborări.

 

 

 

 

 

 

 

 

PARTENERII GALEI HOP 2020

 

 

 

Organizatori:

UNITER – Uniunea Teatrală din România

Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București prin Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală „Ion Sava“

 

 

Proiect cultural finanțat de:

Ministerul Culturii

 

 

Coproducător:

Societatea Română de Televiziune

 

 

Parteneri:

Institutul Cultural Român

Primăria Sector 5 Bucureşti și Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”

 

TIFF – Festivalul Internațional de Film Transilvania

ITI – Institutul Internațional de Teatru, Secţia Română

 

 

Partener de tradiţie:

Societatea Română de Radiodifuziune

 

 

Parteneri media:

Ziarul Metropolis

RoEvents

Revista Amfiteatru

LiterNet

 

 

Partener de monitorizare:

MediaTrust

 

 

Sponsor:

Kfea

 

 

Locația: Amfiteatru TNB

 

Număr de vizualizări :450


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro