Campania socială „Un gest mic crește un pitic“

aug. 20th, 2020 | By | Category: Postcard

Editura Sigma Educațional lansează campania socială „Un gest mic crește un pitic“.  Campania are ca scop stimularea lecturii în cadrul comunităților defavorizate, dar și implicarea socială în cadrul acestor comunități. 148 de copii de la Școala Gimnazială „Petre Mănărcescu“ Lipovu (județul Dolj) sunt beneficiarii campaniei.

Copiii merg la școală și fac eforturi pentru a obține rezultate cât mai bune. Din păcate, provin din familii cu posibilități financiare reduse, care nu își permit să le ofere cărți de lectură. În cadrul campaniei, fiecare pasionat de lectură poate achiziționa vouchere de pe site-ul www.edusigma.ro, iar cartea achiziționată va ajunge la unul dintre copiii beneficiari.

Campania se derulează în perioada 18 august-1 noiembrie 2020 și este susținută de Asociația „Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație“. Detaliile și regulamentul campaniei „Un gest mic crește un pitic“ sunt pe www.edusigma.ro.

Editura Sigma Educațional este a parte a grupului editorial Sigma. Cu o tradiție de peste 25 de ani, Sigma Educațional este specializată în carte școlară și carte de lectură pentru copii.

Alătură-te campaniei „Un gest mic crește un pitic“. Dăruiește o carte și schimbă povestea copiilor din Lipovu.  / anunță Editura Sigma Educațional.

 

Număr de vizualizări :648


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro