Spectacolul „Corp urban”, la MNLR

iul. 28th, 2020 | By | Category: Postcard

Vineri, 31 iulie 2002, ora 20.00, în Grădina MNLR din Strada Nicolae Crețulescu 8, Giuvlipen revine la MNLR cu spectacolul „Corp urban”. Accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Rezervări aici: https://forms.gle/CaGQeMiboacgdyiw8

„Corp urban” ficţionalizează poveștile a patru femei de etnie romă și investighează relația dintre acestea și propriul corp, printr-o lentilă personală, dar şi ȋn context social: corpul ca mijloc de producție, corpul ca proprietate, corpul ca un leagăn al maternității; corpul sănătos, corpul bolnav, corpul rușinos, corpul fizic ca oglindă a vieții sociale şi ca unică posesie personală. Un spectacol muzical, tandru, curajos, despre corp, sexualitate, supraviețuire şi identitate, ȋn România secolulului 21.

Despre relația dintre o femeie și corpul ei se vorbește încă foarte puțin, deși reprezentările sale sunt peste tot în jurul nostru. Relația dintre femeie și corpul său este un subiect cu atât mai tabu cu cât coborâm anatomic mai jos și sute de ani de practică a tăcerii consimțite l-au transformat într-un fel de teren minat.

distribuția: Mihaela Drăgan, Zita Moldovan
muzica live: Ardeja Fraga
text și regie: Catinca Drăgănescu
mișcare scenică: Paula Dunker

***
Pentru siguranța noastră, a tuturor, împreună cu Giuvlipen ne angajăm să avem grijă ca spectacolul să se desfășoare în acord cu măsurile de prevenție împotriva COVID-19. Astfel, vom pune la dispoziție dezinfectant și ne vom asigura ca distanța între scaune să fie în acord cu măsurile oficiale de prevenție. Rugămintea noastră este ca fiecare dintre dvs. să aibă și o mască pentru protecția personală și a celor din jur. / anunță MNLR.

Număr de vizualizări :452


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro