NEOSUMMER HOT SALES & TALES

iul. 28th, 2020 | By | Category: Postcard

Pentru a celebra vara cu energia, culorile, apusurile magice și zilele toride NeoGalateca lansează din 28 iulie până în 28 august 2020 NEOSUMMER HOT SALES. Lucrări de artă, design, bijuterie de autor, accesorii fashion la prețuri de vara. Fie că vrei să-ți redefinești stilul sau să schimbi ceva în ambientul tău, la Neogalateca găsești o selecție inspirată de artiști și designeri români și străini. În fiecare sâmbătă vino alături de noi la NEOSUMMER HOT TALES, să vorbim despre artă și design, să lansăm noi colecții, să cunoști designeri tineri sau consacrați.  Astfel pe 1, 8, 15, 22 și 29 august ai discounturi suplimentare și poti vedea live pe facebook sau în shop lansările de produse, artist talks si alte surprize de la 16:00 la 18:00. Marie Nouvelle, Efemere, Tyche Exclusive, Lemnia, Smallet, Karakter, Lady Magpie, Claudia Puscasiu, Le Dot, Zoe Theodorescu, Ronativ, Seletti, iittala, Ubikubi, Mircea Moroianu, Sergiu Chihaia, Pisica Pătrată, sunt doar câteva din surprizele pregătite.

Și pentru că o să fie o lungă vară fierbinte pregătim vouchere cu discounturi. Dacă cumperi online sau în NeoGalateca sâmbăta sau exclusive online duminica primești un discount de 10% pentru achiziția următoare.

 

NEOSUMMER HOT SALES & TALES la NeoGalateca, căci aceste momente de vară le așteptăm tot anul.- anunță NeoGalateca gallery shop & neogalateca.ro.

 

 

Număr de vizualizări :500


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro