Concert live blues& rock Dragoș Anghel, la Bistro 15A din București

iul. 6th, 2020 | By | Category: Eveniment

Vineri, 10 iulie 2020, orele 19.30, pe terasa Bistro 15A din București (Str. Gral. C-tin Coandă 15A), va avea loc un concert live de cover-uri rock & blues susținut de Dragos Anghel Band. Show-ul este asigurat de Dragoș Anghel (voce&chitară) și Andu Trică (cajon), recitalul oferind piese de referință din repertoriul unor monștri sacri precum Eric Clapton, Carlos Santana, SRV, Ray Charles ori Stevie Wonder. Intrarea se face numai  prin rezervare (taxa de sprijin artistic este  de 30 de lei; rezervările se pot face la 0745078959). Bistro 15A organizează de aproape un an de zile concerte și recitaluri pop, rock, blues și jazz. Au susținut proiecte muzicale și culturale: Simona Rotaru, Diana Tudor&Paul Simon Esperando, New Levites, Story Tellers, Mădălina Mantu, Bianca Oprea, Mălina Simon&Marian Sava, Raluca Antonovici, Black Ties Music Band, Mara Halunga & Caue de Marinis, Deja Who. AgențiadeCarte.ro este partenerul media al evenimentului.

 

Dragoș Anghel și-a început activitatea muzicală în 2001 la festivalul de muzică ”Vedetele copilăriei” de la Râmnicu Sărat, unde a câștigat premiul al doilea. A cântat cu diverse grupuri (”Firmament”, ”Foișorul de Foc”, ”Cuantune”, ”Soundcheck Band”) și a continuat să participe la multe festivaluri și concursuri muzicale din România. A învățat să cânte la chitară și la mai multe instrumente de percuție ca membru al unei importante trupe de jazz locale din Iași (”Soundcheck”). A absolvit Universitatea de Arte din Iași. În 2016, a participat la competiția de talente „Vocea României”, fiind selectat de Tudor Chirilă în echipa sa.

https://www.youtube.com/watch?v=WpSkFKnR8PQ

https://www.youtube.com/watch?v=QyX5SnHImyo

Număr de vizualizări :723


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro