”Catalogul volumelor publicate de Contemporary Literature Press 2006-2020”

iul. 8th, 2020 | By | Category: Postcard

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român  și Uniunea Scriitorilor din România anunță publicarea volumului ”Catalogul volumelor publicate de Contemporary Literature Press 2006-2020”.

https://editura.mttlc.ro

 

Înființată în anul 2006, Editura Contemporary Literature Press și–a propus să vină în sprijinul studiului limbii engleze prin literatură. Ea este în prezent editura online a Universității din București. Publică volume bilingve, majoritatea în limbile română și engleză: literatură engleză clasică și contemporană, literatură română contemporană tradusă în limba engleză [printre alții, de studenții Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan]. Publică de asemenea manuale de învățare și testare a limbii engleze la toate nivelurile, arhive de autori [Margareta Sterian] și pictori [Dumitru Ghiață, Aurelia Ghiață], istorii ale literaturii engleze.
Contemporary Literature Press găzduiește ce mai mare bază de date online James Joyce–Finnegans Wake.
Toate volumele publicate se pot descărca gratuit, accesând linkul de sub fiecare titlu al acestui catalog.
Unul dintre scopurile esențiale ale editurii este să ofere gratuit cărți de bună calitate intelectuală cititorilor din întreaga Românie, precum și din lumea anglofonă internațională.

Catalogul volumelor publicate de Contemporary Literature Press 2006–2020, se lansează oficial marți 7 iulie 2020, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/authors-books-clp.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website–ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați–vă Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro

Număr de vizualizări :508


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro