”C. Virus Homework. Exerciții pentru acasă”

iul. 13th, 2020 | By | Category: Postcard

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român  și Uniunea Scriitorilor din România anunță publicarea volumului ”C. Virus Homework. Exerciții pentru acasă.”

ISBN 978-606-760-184-8
Parallel Texts. Ediție bilingvă.

Written by graduate students of the MA Programme for the Translation of the Contemporary Literary Text

The University of Bucharest

Scrise de studenți ai Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan [MTTLC]

Universitatea din București

Coordonat și editat de Lidia Vianu

Știm cu toții că frica naște monștri, tot așa cum știm că frica este și o formă de înțelepciune. Nu ne–am dorit să manipulăm frica, oricât de necesară ar fi ea unora ori altora.
Masteranzii au scris aceste texte cu gândurile, sufletul, temerile și umorul lor: fiecare după puterile lui. Să –i citească, ne–am dori, aceia care sunt de–o vârstă cu ei, dar și aceia care nu mai au de mult vârsta lor, însă vor să–i înțeleagă și să–i îndrume să caute adevărul pentru a stăpâni frica.

Virus Homework. Exerciții pentru acasă se lansează oficial marți, 14 iulie 2020, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/c-virus-homework.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website–ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați–vă Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro

Număr de vizualizări :604


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro