Gala Matei Brâncoveanu 2020: Marele premiu de 12.000 euro oferit de Fundația Alexandrion a fost câștigat de Edmond Niculușcă

iun. 15th, 2020 | By | Category: Postcard

Edmond Niculușcă este câștigătorul marelui premiu în valoare de 12.000 euro oferit de Fundația Alexandrion în cadrul Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020, cu cel mai mare număr de voturi din partea publicului – 16.885 de voturi. Următorii clasați, conform votului online al publicului,Raluca Selejan, Carmen Chindriș, Tudor Baciu, Ana Maria Ciobanu, au fost premiați de către Fundația Alexandrion cu câte 1.500 euro fiecare. Peste 10.000 de persoane au urmărit ediția din acest an a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu organizată de Fundația Alexandrion, carea avut loc duminică, 14 iunie, în mediul online.Publicul a avut la dispoziție 24 de zile în care să voteze finalistul favorit pe platforma www.fundatia-alexandrion.ro, iar sistemul de vot s-a închis chiar în timpul galei. Pe parcursul campaniei de vot care a început pe 21 mai, clasamentul s-a schimbat de mai multe ori, amplificând adrenalina și emoțiile finaliștilor și susținătorilor lor, însă, la final,Edmond Niculușcă a preluat conducerea clasamentului.

Marele premiu în valoare de 12.000 de euro oferit de Fundația Alexandrion îi va permite lui Edmond Niculușcăsă investeascăîn proiectul Antiseismic District, primul proiect din România care pregătește pentru cutremur comunitatea unui întreg cartier vulnerabil în cazul unui seism major. Demarat de ARCEN(Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate) în urmă cu un an, proiectul a ajuns deja la 6.000 de locuitori ai cartierului District 40, iar acum, cu ajutorul premiului câştigat de Edmond, va putea fi extins.

 

Edmond Niculușcă, directorul ARCEN și câștigătorul marelui premiu al Galei Matei Brâncoveanu 2020:

„Sunt foarte emoționat, sunt foarte fericit, sunt foarte încântat, sunt foarte recunoscător. Este un premiu pentru viitorul Bucureștiului. M-am luptat enorm împreună cu prietenii mei, cu colegii mei, cu echipa ARCEN, cu partenerii ARCEN să câștigăm acest premiu, pentru că acest premiu este pentru un proiect care poate salva vieți. Prin Antiseismic District vom pregăti pentru următorul mare cutremur peste 20.000 de oameni din centrul Bucureștiului. Și cred că miza a fost enormă, nu am crezut vreodată că putem mobiliza atâția oameni și asta ne dă o validare extraordinară – să te susțină peste 15.000 de oameni pentru proiectul pe care îl desfășori de un an de zile și pentru proiectul ARCEN care e de 11 ani de zile e un lucru extraordinar și e un semn de extraordinară recunoaștere pentru noi.”

 

Nawaf Salameh, Președintele Fundației Alexandrion: „Gala Matei Brâncoveanu 2020 a fost un succes și mă bucur foarte tare că noul format, adaptat la perioada pe care o traversăm, ne-a oferit oportunitatea de a avea alături de noi un public atât de numeros, care a urmărit gala online. A fost extraordinar să putem aduce în fața tuturor, proiectele și poveștile a cinci tineri a căror muncă este foarte importantă pentru societate, pentru viitorul acestei țări. Felicitări Edmond Niculușcă, sper ca acest premiu să te ajute să îți duci proiectul la următorul nivel și să ajuți cât mai mulți oameni din comunitatea ta! Felicitări și celorlalți patru finaliști care au luptat să ajungă aici și care sunt, în egală măsură, învingători, prin binele pe care îl fac celor din jur, prin munca lor.”

 

Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020 poate fi revăzută pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion. Evenimentul a fost prezentat de tânărul actor Pavel Ulici, cunoscut pentru rolurile interpretate în producții românești și internaționale, iar Doru Trăscău și Andrei Zamfir de la The Mono Jacks au interpretat live, în formulă acustică, piesele trupei îndrăgite de public.

 

Mai multe informații despre Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020 sunt disponibile pe www.fundatia-alexandrion.ro.

 

Parteneri media: Europa FM, Revista Cariere, Magic FM, Life.ro, GoodNews, Radio România București FM, Ziare.com, Bookhub, Business24

 

 

Despre Fundația Alexandrion

Fundația Alexandrion a fost înființată ca urmare a numeroaselor activităţi sociale desfăşurate de companiile din cadrul Alexandrion Group. Sub umbrela Fundaţiei Alexandrion se derulează proiecte de peste 20 de ani. Fundaţia Alexandrion urmează evoluţia Alexandrion Group. Fundația Alexandrion susține activ cultura din 2014, prin intermediul Premiilor Constantin Brâncoveanu şi onorează excelenţa prin intermediul premiilor Constantin Brâncoveanu Diaspora şi Constantin Brâncoveanu International Awards. Prin premiile Matei Brâncoveanu, Fundația Alexandrion recunoaşte potențialul de dezvoltare al tinerilor, pentru cercetare şi realizări excepţionale ȋn domeniul lor de activitate. De-a lungul timpului, Fundaţia şi-a pus amprenta și în susţinerea performanţelor sportului românesc. Trofeele Alexandrion, premiază performanța internațională a sportivilor români, din 2016. Fundația a fost alături de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român la Olimpiade, din 2004 până ȋn 2012, ȋn ȋncercarea de a ȋncuraja tinerii sportivi să obţină cele mai bune rezultate.

 

Număr de vizualizări :513


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro