Decorația regală ”Nihil Sine Deo” pentru Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova

iun. 28th, 2020 | By | Category: Postcard

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, a decis să confere Decorația regală “Nihil Sine Deo” Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. Decorația regală „Nihil Sine Deo” poate fi acordată personalităților marcante din domeniul social, științific, educațional, cultural, spiritual, economic, politic și militar care au ajuns la un respectabil număr de ani în profesie sau au realizat o performanță de înalt nivel, au avut o inițiativă ieșită din comun, au dat dovada de generozitate și spirit de răspundere, au folosit puterea exemplului personal pentru a îmbogăți prezentul românesc.

Decorația se poate acorda unor instituții sau organizații, dacă activitatea lor este în mod unitar circumscrisă criteriilor de mai sus.

”Instituția noastră este onorată de atenția Casei Regale în preajma aniversării a 170 de ani de existență în peisajul cultural românesc și internațional.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Elisabeta în cursul lunii Iulie 2020.” – anunță Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova.

Număr de vizualizări :642


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro