Ateliere atractive de lut polimeric

iun. 30th, 2020 | By | Category: Postcard

Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores și Surprise Box București, organizează începând cu 6 iulie ateliere de modelaj cu lut polimeric. Olesea Savvateeva, artist handmade cu mare experiență, vă invită într-o oază de distracție, recreere, dar și de terapie prin artă. Vă veți bucura și veți învăța să modelați diverse figurine, bijuterii şi alte accesorii într-o atmosferă plăcută şi relaxantă. Veți avea posibilitatea să cunoașteți lutul polimeric, un material viu colorat, rezistent și ușor de modelat, din care cu siguranță veți reuși să creați diverse obiecte deosebit de frumoase.  Atelierele, atractive pentru cei mici și foarte “liniștitoare” pentru părinți vor avea loc în fiecare zi de luni până joi, între orele 17.30 – 20.00, la sediul Ovalsart din zona bulevardului Moșilor din București. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Locurile sunt limitate. Datorită restricțiilor impuse de combaterea Covid 19 la fiecare atelier se vor respecta toate regulile de igienă și vor fi acceptati maxim 4 participanți.

 

Preturile sunt atractive, există mai multe module și includ materialele și ustensilele de lucru. La finalul atelierului fiecare participant va pleca cu obiectul realizat.

 

Amănunte despre conditiile de participare la aceste ateliere găsiți pe:

https://www.asociatiaprovalores.ro/ateliere-atractive-de-lut-polimeric/

 

Atelierele pot fi ținute atât în limba română, cât și în limba rusă.

 

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: ovalsart@gmail.com

 

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores”, Ovalsart SRL și Surprize Box București.

Parteneri media: Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, AgențiadeCarte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal

 

Număr de vizualizări :526


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro