Școala Părinților Implicati

mai 15th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 11-19 mai 2020, Editura Herald te invită la Școala Părinților Implicați – o serie de ateliere dedicate strategiilor prin care părinții, cadrele didactice sau profesioniști din domeniul îngrijirii copiilor, pot gestiona mai bine relația cu copiii în această perioada dificilă, cu recomandări de cărți de parenting și educație, scrise de importanți experți în domeniu (Daniel J. Siegel, Alice Miller, Myla și Jon Kabat-Zinn, Aletha Solter, Naomi Aldort, Violet Oaklander, Michael Thompson s.a.) . Psihologi, psihoterapeuți, specialiști în educație, vor împărtăși zilnic repere practice, pornind de la teorii psihologice și concepte precum: parentaj conștient, mindfulness, terapie prin joc, disciplină cu dragoste și limite, psihologia traumei, teoria atașamentului, comunicare calmă, acceptare, autoacceptare, conectare, instrumente ce te vor ajuta să ai o înțelegere mai bună, mai plină de empatie și compasiune în familie. Rubrica Pastila de lectură va găzdui astfel, interviuri cu invitați precum, Otilia Mantelers, Sabina Strugariu, Domnica Petrovai, Marius Zamfir, Lila Vasilescu, Iulia Feordeanu, Gabriela Deniz și mulți alții.

Atelierele #ȘcoalaPărințilorImplicați vor fi disponibile zilnic de la ora 18:00, pe pagina de facebook a Editurii Herald, între 11 și 19 mai. În această perioadă, cititorii vor beneficia și de o selecție de titluri de parentaj, mindfulness, terapii aplicate în educatia copiilor, cărți care pot fi achiziționate cu o reducere de 30%.

 

Număr de vizualizări :620


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro